Legionella

JSWater verzorgt monstername en analyse op legionella in uiteenlopende sectoren als recreatie, horeca, zorg en bij evenementen. Bij prioritaire instellingen zoals ziekenhuizen, zwemgelegenheden en verblijfsaccommodaties zal de monstername deel uitmaken van het beheersplan, maar ook bij niet-prioritaire instellingen kan monstername en onderzoek ingezet worden als onderdeel van de zorgplicht. 

De regelgeving rondom legionella wordt vaak als complex ervaren. JSWater zorgt voor overzicht. In samenwerking met gerenommeerde partners kunnen wij de zorg voor risico-inventarisaties en beheersplannen uit handen nemen. 

De wateranalyses worden uitgevoerd door een ISO17025 geaccrediteerd laboratorium. In het geval dat een snel inzicht in de aanwezigheid van legionella gewenst is, zoals bijvoorbeeld bij evenementen, dan kan de legionella-sneltest ondersteund met onderzoek via de kweekmethode een prima instrument zijn.
Bij een mogelijke legionellabesmetting kunnen de Legionella veilige T-Safe® douches een snelle, beschermende oplossing bieden. Deze T-Safe® douches bieden point-of-use bescherming en zijn voorzien van BRl-K14010-1 certificaat. 

Legionellaveilige T-Safe® Douches zijn leverbaar als: 

  • Handdouche chroom of wit, inclusief filter
  • Handdouche emergency, inclusief filter
  • Wanddouche chroomkleurig, inclusief filter
  • Vervangings-legionellafilters zijn los leverbaar

           (prijzen op aanvraag)

 

"JSWater: betrouwbare partner in legionella-onderzoek"

Hulp nodig bij uw legionella-vraagstuk?

JSWater verzorgt betrouwbaar onderzoek en maakt u wegwijs in regelgeving.

Contact opnemen

Eenvoudige en snelle bescherming met legionella veilige T-Safe® douches

Nieuw in het pakket: legionellaveilige T-Safe® douches: een eenvoudige en snelle, beschermende oplossing. Zo ga je met een gerust gevoel onder de douche. Lees meer... 

Voordeelactie vatenpompen

Profiteer van de aantrekkelijke introductiekorting op onze veilige vatenpompen bij afname van uw (periodieke) watermonsters. Meer over de actie...

Twitter
@ · 1 januari
Lees meer