100% water, van bron tot drinkpunt, voor alle diersoorten

Een optimale drinkwatervoorziening is een belangrijke voorwaarde voor topprestaties in de moderne veehouderij. Veehouders zijn het belang van water in de loop der jaren steeds meer gaan inzien, maar lopen in de praktijk ondanks hun goede bedoelingen toch nog regelmatig tegen problemen aan. Net als “voer” en “klimaat” is ook “drinkwater” een specialisatie op zich. Bij JSWater helpen we veehouders bij de optimalisatie van hun drinkwatervoorziening zowel voor wat betreft kwaliteit als beschikbaarheid.  

Als er twijfels zijn over de watervoorziening dan biedt een waterscan uitkomst. Dit is een waterplan op maat dat de water-knelpunten aanduidt en vervolgens overzichtelijk weergeeft welke praktische oplossingen er zijn.

Daarnaast biedt JSWater de tools om de watervoorziening ook op de lange termijn op peil te houden. Hierbij gaat het om wateranalyses, testsets t.b.v. waterkwaliteit en water-registratie-apparatuur.

Onze kennis op watergebied delen we graag. Voor veehouders en toeleveranciers in zowel varkens-, rundvee- als pluimveehouderij verzorgen we trainingen, cursussen en studie-avonden op maat.

Voordeelactie vatenpompen

Profiteer van de aantrekkelijke introductiekorting op onze veilige vatenpompen bij afname van uw (periodieke) watermonsters. Meer over de actie...

Eenvoudige en snelle bescherming met legionella veilige T-Safe® douches

Nieuw in het pakket: legionellaveilige T-Safe® douches: een eenvoudige en snelle, beschermende oplossing. Zo ga je met een gerust gevoel onder de douche. Lees meer... 

Twitter
@ · 1 januari
Lees meer