Zwembadwater

Voor eigenaren van zwemgelegenheden is het een prettig idee om aan te kunnen tonen dat de kwaliteit van het zwembadwater en drinkwater van goede kwaliteit is en goed bewaakt wordt. Volgens de BHVBZ (Besluit Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden) dient er maandelijks monstername en analyse van het zwembadwater uitgevoerd te worden.

JSWater kan u deze zorg uit handen nemen en zorgt voor tijdige monstername en passende rapportage van de resultaten. In geval van afwijkende uitslagen adviseren we u over de uit te voeren acties.

Daarnaast kan het zwembadwater-onderzoek gecombineerd worden met andere periodieke onderzoeken zoals bijvoorbeeld legionella-onderzoek in het kader van beheersplannen of de uitvoering van (VROM) Model-meetprogramma’s, bijvoorbeeld bij aanwezigheid van een waterontharder of andersoortige waterbehandeling.
 

"JSWater: uw aanspreekpartner voor zwembadwater"

Meer weten over zwembadwater-kwaliteit?

Neem contact op voor alle informatie over wetgeving en analyse.

Contact opnemen

Eenvoudige en snelle bescherming met legionella veilige T-Safe® douches

Nieuw in het pakket: legionellaveilige T-Safe® douches: een eenvoudige en snelle, beschermende oplossing. Zo ga je met een gerust gevoel onder de douche. Lees meer... 

Voordeelactie vatenpompen

Profiteer van de aantrekkelijke introductiekorting op onze veilige vatenpompen bij afname van uw (periodieke) watermonsters. Meer over de actie...

Twitter
@ · 1 januari
Lees meer