Waterkwaliteit

JSWater biedt een zeer breed pakket aan wateranalyses ter bewaking van de waterkwaliteit. 
Het kan hier gaan om wettelijk verplicht onderzoek zoals legionella-onderzoek, onderzoek van zwembadwaterkwaliteit of VROM Model-meetprogramma’s. 
Het wateronderzoek kan anderzijds ook plaatsvinden om inzicht te verkrijgen in de kwaliteit van het (drink)water voor eigen gebruik of van de gasten. Hierbij valt te denken aan bacteriologische en legionella watermonsters in het kader van de zorgplicht of controle van de geschiktheid van bronwater voor diverse toepassingen.
JSWater verzorgt ook bepaling van het loodgehalte in drinkwater. Momenteel is deze vraag actueel i.v.m. onderzoek naar loden leidingen in oudere panden. 

JSWater verzorgt onder meer wateranalyses voor onderstaande toepassingen, maar kan u ook bij afwijkende vragen verder helpen. Naast de analyses ondersteunt JSWater ook bij de interpretatie van de uitslagen en advisering over maatregelen bij afwijkende uitslagen.

  • Bacteriologisch en legionella-onderzoek o.a. bij evenementen.
  • Onderzoek naar loodgehalte in panden met (mogelijk) loden leidingen.
  • Wateronderzoek reinwaterkelders en andere wateropslagen.
  • Uitvoering van VROM Model-meetprogramma’s drinkwaterkwaliteit o.a. bij gebruik van grondwater, ontharding van water of groot waterverbruik.
  • Uitgebreid chemisch bronwateronderzoek voor bepaling van de geschiktheid van het water voor bijvoorbeeld tuinberegening, drinkwater van (hobby)dieren of eigen consumptie.
  • Specialistisch onderzoek op o.a. minerale oliën en bestrijdingsmiddelen.
  • Onderzoek van kwaliteit van looswater o.a. bij bouwwerkzaamheden.
  • Wateranalyse NEN5740 grondwater
     

"Door samenwerking met verschillende laboratoria altijd een passende oplossing voor uw water-vragen"

Op zoek naar specialistisch wateronderzoek?

JSWater heeft de antwoorden en neemt u de zorg van monstername en analyse uit handen.
Contact opnemen.

Eenvoudige en snelle bescherming met legionella veilige T-Safe® douches

Nieuw in het pakket: legionellaveilige T-Safe® douches: een eenvoudige en snelle, beschermende oplossing. Zo ga je met een gerust gevoel onder de douche. Lees meer... 

Voordeelactie vatenpompen

Profiteer van de aantrekkelijke introductiekorting op onze veilige vatenpompen bij afname van uw (periodieke) watermonsters. Meer over de actie...

Twitter
@ · 1 januari
Lees meer