Nieuws

25 september 2016

Uitbreiding van de wateranalyse-mogelijkheden in Duitsland

Om aan de toenemende vraag naar geaccrediteerd wateronderzoek in Duitsland te kunnen voldoen heeft JSWater een samenwerking opgezet met laboratoria in Duitsland. Steeds meer klanten van JSWater hebben inmiddels ook activiteiten in Duitsland waarbij regelmatig gevraagd wordt naar betrouwbaar wateronderzoek. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om legionella en bacteriologisch onderzoek bij evenementen, kwaliteitsonderzoek van veedrinkwater of onderzoek naar de chemische samenstelling van bronwater.

Bij dergelijke aanvragen kunt u bij JSWater terecht. Wij zorgen voor monstername, gekoeld transport, onderzoek bij geaccrediteerde laboratoria, rapportage en ondersteuning bij interpretatie van de uitslagen. Aan de hand van het monstername-adres bepalen we wat het dichstbijzijnde laboratorium is. Zo beperken we de monstername- en transportkosten en zo profiteert u van meerdere voordelen: weinig regelwerk, geaccrediteerd onderzoek vanuit een betrouwbaar Duits laboratorium en de ondersteuning van JSWater bij interpretatie van de uitslagen.
Voor meer informatie over de analysemogelijkheden kunt u contact opnemen met JSWater via het contactformulier of telefoon: 073 - 644 08 92.

< Terug naar overzicht
Interessante informatie gevonden? Deel het met je netwerk:

Overige berichten

Tarieven voor leidingwater fors omhoog in 2023
Nieuw design voor Lumitester SMART: snelle watercheck op locatie
Kennisavond 2 - 11 - 21 "Meer rendement door beter drinkwater"
Pluimveewebinar: "Water, water, water" is nu terug te zien
Online webinar - Laat het niet verwateren!
Nieuw: compacte digitale fotometer - makkelijk zelf ijzergehaltes meten
Het koude seizoen komt er weer aan, maak nu de vorstpreventie op orde
Wateranalyses voor 'Het Varken van Morgen'? JSWater neemt het u uit handen.
Focus op wateropbrengst brengt resultaat voor de varkenshouder
Voordeelactie vatenpompen

Profiteer van de aantrekkelijke introductiekorting op onze veilige vatenpompen bij afname van uw (periodieke) watermonsters. Meer over de actie...

Eenvoudige en snelle bescherming met legionella veilige T-Safe® douches

Nieuw in het pakket: legionellaveilige T-Safe® douches: een eenvoudige en snelle, beschermende oplossing. Zo ga je met een gerust gevoel onder de douche. Lees meer... 

Twitter
@ · 1 januari
Lees meer