Nieuws

31 augustus 2020

Wateranalyses voor 'Het Varken van Morgen'? JSWater neemt het u uit handen.

Varkenshouders die aangesloten zijn bij het kwaliteitsprogramma "Het Varken van Morgen" hebben te maken met enkele afwijkende eisen t.o.v. het basisprogramma IKB Varken. Het programma schrijft voor dat er 4x per jaar een watermonster geanalyseerd wordt. Bij 3 van de monsternamemomenten  gaat het alleen om bacteriologisch onderzoek. 1 x per jaar wordt een chemisch en bacteriologisch monster onderzocht.

JSWater kan u deze zorg uit handen nemen met een abonnement "Het Varken van Morgen" op maat. De monstername wordt dan 4x per jaar door JSWater ingepland. De monsters worden onderzocht door een NEN-EN-ISO/IEC17025 geaccrediteerd laboratorium. De uitslagen worden aan u toegestuurd  met een vergelijk met de normwaarden.

Bij opvallende zaken op watergebied bij de de monstername, zal JSWater u hierover informeren. Uiteraard kunt u ook voor monstername in het kader van IKB Varken bij JSWater terecht.

Om van start te gaan met het meetprogramma kunt u contact opnemen met JSWater via het contactformulier of telefoon: 073 - 644 08 92.

< Terug naar overzicht
Interessante informatie gevonden? Deel het met je netwerk:

Overige berichten

Tarieven voor leidingwater fors omhoog in 2023
Nieuw design voor Lumitester SMART: snelle watercheck op locatie
Kennisavond 2 - 11 - 21 "Meer rendement door beter drinkwater"
Pluimveewebinar: "Water, water, water" is nu terug te zien
Online webinar - Laat het niet verwateren!
Nieuw: compacte digitale fotometer - makkelijk zelf ijzergehaltes meten
Het koude seizoen komt er weer aan, maak nu de vorstpreventie op orde
Focus op wateropbrengst brengt resultaat voor de varkenshouder
Optimaal zwemplezier met schoon en helder zwemwater
Eenvoudige en snelle bescherming met legionella veilige T-Safe® douches

Nieuw in het pakket: legionellaveilige T-Safe® douches: een eenvoudige en snelle, beschermende oplossing. Zo ga je met een gerust gevoel onder de douche. Lees meer... 

Voordeelactie vatenpompen

Profiteer van de aantrekkelijke introductiekorting op onze veilige vatenpompen bij afname van uw (periodieke) watermonsters. Meer over de actie...

Twitter
@ · 1 januari
Lees meer