Beursactie waterscan tijdens RMV

Van 22 t/m 24 november vindt de RMV (Rundvee en Mechanisatie Vakdagen) Gorinchem plaats. Kanters Special Products toont tijdens deze beurs op STAND 165 het assortiment aan reinigings- en desinfectiemiddelen, vloeibare voedingssupplementen, klauwverzorgingsmiddelen en broeimiddelen.

Win een uitgebreide waterscan op uw bedrijf!

Tijdens de beurs is er extra aandacht voor waterhygiëne en maakt u kans op 1 van de 50 drinkwateranalyses en op een uitgebreide drinkwaterscan van JSWater op uw bedrijf. Vul daarvoor de beursaanbieding vanuit het Bonnenboekje RMV Gorinchem in en lever deze in op de Kanters-stand 165. Bij inlevering ontvangt u een leuke attentie. Na de beurs wordt contact opgenomen met de winnaars.

Symposium
Op dinsdag 22 november verzorgt Kanters op de beursvloer in restaurant 1 een symposium inclusief lunch. Vanaf 12:00 bent u van harte welkom. Kanters verzorgt hier een presentatie over o.a. drinkwaterkwaliteit bij rundvee. Na afloop ontvangt u een leuke Goody Bag en mag u gratis de beursvloer betreden.

Eenvoudige en snelle bescherming met legionella veilige T-Safe® douches

Nieuw in het pakket: legionellaveilige T-Safe® douches: een eenvoudige en snelle, beschermende oplossing. Zo ga je met een gerust gevoel onder de douche. Lees meer... 

Voordeelactie vatenpompen

Profiteer van de aantrekkelijke introductiekorting op onze veilige vatenpompen bij afname van uw (periodieke) watermonsters. Meer over de actie...

Twitter
@ · 1 januari
Lees meer